2020 yılında da Bilişim 500 listesindeki yerimizi aldık

Türkiye’nin ilk 500 Bilişim Şirketi Araştırması Bilişim 500’ün sonuçları törende açıklandı

 2020 yılında da Bilişim 500 listesindeki yerimizi aldık

Türkiye’nin ilk 500 Bilişim Şirketi Araştırması Bilişim 500’ün sonuçları, 8 Eylül 2021 tarihinde Kanlıca Baro Bahçesi’nde düzenlenen törende açıklandı

“Yarının Unicorn’ları Bugün Bilişim 500’de!” mottosu ile bu yıl 22. kez gerçekleştirilen Bilişim 500 Araştırması, hem girişimciler hem de yatırımcılar açısından en etkili pazar yeri olarak ön plana çıktı.

SPRO olarak biz de geçmiş yıllarda olduğu gibi sıralamadaki yerimizi aldık.

SPRO yurtdışında da büyüyor.

Türkiye’nin önde gelen Yazılım ve SAP Danışmanlık şirketlerinden biri olan SPRO Teknoloji 2021 yılına stratejik ve önemli bir yatırımla başladı. Şirket, Alman Danışmanlık Firması Interface Consulting’in hisselerinin bir kısmını devraldı.

Yurtiçi ve uluslararası projelerdeki başarılarıyla adından bolca söz ettiren SPRO Teknoloji, bu atılımı ile uluslararası platformda daha fazla ve daha büyük projelere imza atmayı hedefliyor. Küresel çapta pandemi nedeniyle devam eden ekonomik durgunluk sürecini, yurtdışında yatırım hamlesiyle ve stratejik bir ortaklık ile değerlendiren şirket, ekonominin hızlanması ile daha da büyük bir ivme yakalamayı planlıyor.

Yurtdışında Doğru Ortaklıklar ile İlerliyoruz.

SPRO Teknoloji Yurtdışı operasyonlardan sorumlu kurucu ortağı Emre Emil: “Almanya’daki bu ortaklık, hem SPRO Teknoloji hem de Interface Consulting için çok önemli bir adım. Almanya başta olmak üzere Avrupa’da SAP Danışmanlığı hizmetlerimizi genişleterek sürdürüyoruz. Ayrıca gerek SAP, gerek diğer çeşitli platformlarda geliştirdiğimiz ürünlerimizin uluslararası pazarda geniş bir talep bulacağına güvenimiz tam. Yurtdışında doğru ortaklıklar ile ilerliyoruz. Interface’in Almanya’daki tecrübelerinden yararlanacağız. ” dedi.

Interface Consulting, halihazırda Almanya’nın önde gelen otomotiv, mağazacılık, iletişim sektöründeki şirketler başta olmak üzere çeşitli sektörlerde büyük müşterilere hizmet vermektedir. Bu yatırım ile, SPRO Teknoloji Interface Consulting’in hizmetlerini üzerine, kendi ürün ve hizmetlerini de ekleyerek Almanya ve Avrupa çapında sunduğu çözüm yelpazesini genişletecektir.